براي ايرانيهاي گوشتدوست، بيف استروگانف روسي يكي از غذاهايي است كه ديگر جزئي از فرهنگ غذايي ما شده است.
تركيب سنگين گوشت گوساله، سيبزميني، قارچ و سس سفيد همان چيزي است كه ايرانيها عاشق آن هستند و حتما با خوردنش سير ميشوند، البته اگر نان كنارش باشد! با هلوكوك همراه باشيد.
مواد لازم براي 6 نفر:
گوشت گوساله: 500 گرم، خلالي
پياز متوسط: يك عدد، ساطوري
قارچ: 120 گرم، ورقهورقه
زردچوبه: 2 قاشق چايخوري
كره: 4 قاشق غذاخوري
آرد: 4 قاشق غذاخوري
شير داغ: نيم ليتر
خامه صورتي: يك عدد
سيبزميني متوسط: 2 عدد، خلالي ريز
روغن مايع: به ميزان لازم
نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- 4 قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 4دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را ادامه دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. اگر گوشت آب انداخت، شعله را زياد كنيد تا تبخير شود. زردچوبه را با يك قاشق چايخوري فلفل قرمز به گوشت زده و همراه يك پيمانه آبجوش روي شعله ملايم و با در بسته حداقل 2 ساعت بپزيد تا نرم شود. در 30 دقيقه آخر، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و قارچ را داخل غذا بريزيد.
2- به اندازهاي روغن داغ كنيد كه سيبزميني در آن شناور باشد. سيبزميني را آبكش و خشك كرده و نمك بپاشيد، سپس در دو مرحله در روغن سرخ كنيد تا روغن كمتري مصرف شود.
3- كره را روي شعله ملايم در يك قابلمه كوچك داغ كرده و آرد را 30 ثانيه در آن تفت دهيد. سپس شير را كمكم به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا گلوله نشود. نمك و فلفل سس را اندازه كرده و دائم هم بزنيد تا به غلظت ماست شود.
4- هنگامي كه گوشت كاملا پخت، سس را به آن اضافه كنيد. مايه بيف استروگانف قبل از اضافه كردن سس بايد حدود يكسوم پيمانه آب داشته باشد.
5- بيف استروگانف را در ظرف كشيده و با سيبزميني و خامه تزيين كنيد.
نكته:
1- براي صرفهجويي ميتوانيد مقدار گوشت را كمتر كرده و قارچ را بيشتر كنيد.
2- به جاي شير براي تهيه سس ميتوانيد از آبگوشت استفاده كنيد.
3- اندازه سيبزميني و تكههاي گوشت بايد با هم تناسب داشته باشد.
4- بهترين گوشت براي اين خوراك مغز ران گوساله است.
- سه شنبه ۱۰ تیر ۹۹ | ۱۴:۲۰
- ۹۸ بازديد
- ۰ نظر